CATALUNYA

logo

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del navegador, accepteu-ho. Llegir mes...

Accepto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Clicant aqui:

Des que va començar el 7 de gener passat, mes de 29.000 ciutadans han visitat a internet el bloc de l'original campanya "Aquí reciclem", que promou la Generalitat. Deixant de banda la publicitat als mitjans, l'aspecte mes innovador ha estat l'ús de la web per establir relació entre persones per intercanviar informació sobre reciclatge i separació de residus domèstics. Els "recicladors" catalans han fet nombroses aportacions al blog de la campanya, per medi d'imatges escrits i vídeos.

Expliquen com fan la recollida selectiva a casa seva, a les escoles, tallers i comerços; i han posat de manifest que separar els residus que es generen a casa és sovint una qüestió de condicionar l'espai, i que hi ha múltiples maneres de fer-ho.

L'objectiu de la campanya es promoure la separació selectiva de residus domèstics com una acció voluntària i satisfactòria en benefici del medi ambient. La campanya ha demostrat que tot això es pot fer amb una mica de bona voluntat i, per que no, amb certa dosi de bon humor.

 

a
b
c