INICI

logo

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvieu la configuració del navegador, accepteu-ho. Llegir mes...

Accepto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Clicant aqui:


La Televisió barcelonina BTV i l'associació Ecoserveis inauguren un nou espai d'impuls a les energies renovables en l'espai meteorològic dels divendres
btv2014
Barcelona, 30 de gener de 2013
 
A partir del proper divendres 31 de gener, BTV i l'associació Ecoserveis col·laboraran juntes per promoure les energies renovables dins de l'espai meteorològic 'El Temps i les renovables', emmarcat en el projecte europeu EnergizAIR. Aquesta secció, de periodicitat setmanal, promourà l'ús dels recursos energètics renovables i informarà sobre el percentatge de necessitats elèctriques i d'aigua calenta que es podrien cobrir amb energia renovable, si es disposés d'una instal·lació fotovoltaica o tèrmica a casa. Pel que fa l'energia eòlica, es donarà informació sobre el número d'habitatges que s'han cobert gràcies a l'electricitat generada pels parcs eòlics instal·lats a Catalunya, i les condicions de vent de la setmana anterior.
En aquest sentit, BTV i Ecoserveis participen en un projecte pioner per sensibilitzar a l'espectador en la importància d'estalviar en el consum energètic i contribuir a arribar els objectius climàtics que marca la Unió Europea.

No et perdis tota la informació en la nova web espanyola del projecte www.meteo-renovables.es. I si saps alemany i et pica la curiositat com va per Alemanya el projecte, els nostres companys alemanys també estrenen web aquest divendres, www.energie-wetter.de.

290114renovablesR

a
b
c