Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/totsdose/public_html/ecologia.cat/ecologia/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8
Login
Register

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/totsdose/public_html/ecologia.cat/ecologia/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

INICI

CATALUNYA

CURIOSITATS

VIDEOS

ACTIVITATS

INTERNACIONAL

ARTICLES

CERCADOR

ENLLAÇOS

CONTACTE

ARTICLES

 Els telèfons mòbils, telèfons sense fils, tecnologia Wi-Fi i qualsevol dispositiu que emeti microones, tenen una capacitat especial per interferir amb l'aigua (així és com funciona els forns microones) i nosaltres som en un 80% aigua.

Tots els nostres senyals químics i elèctriques requereixen aigua en l'organisme. La indústria de telefonia mòbil, ha triat la pitjor opció possible de l'espectre electromagnètic, perquè danya als adults però molt especialment als nens. Les antenes de telefonia mòbil que es trobin en escoles, fàbriques, cases i oficines, afecten de forma greu la salut de les persones.

A Europa ja s'estan prenent les mesures necessàries i s'ha demanat a totes les escoles i centres educatius on hi hagi nens, que es retiri el Wi-Fi i s'opti per l'ús de connexions per cable.

Les dades han estat analitzats responsablement per alguns països. França i Alemanya estan retirant les connexions Wi-Fi de tots els col·legis i instituts.
França ha destinat 174 milions d'euros a reemplaçar la Wi-Fi per fibra òptica o cablejat corrent.